martes, 8 de abril de 2014

Estil personal.


                       L'ESTIL PERSONAL DE GAUDÍ


A l'inici va ser influenciat per l'art neogòtic igual que d'algunes tendències orientals.  No obstant això, l'arquitecte va ser més enllà del modernisme convencional i va crear el seu propi estil basant-se en la naturalesa d'on va sorgir la seva utilització de formes geomètriques reglades. 
La trajectòria professional del genial arquitecte va tenir una evolució genial a causa de la seva constant investigació en el camp de l'estructura mecànica de les obres. L'estudi de la natura es refereix en l'ús de les formes geomètriques reglades que reflecteixen exactament les formes que Gaudí troba en la naturalesa. Gaudí les va trobar constantment en observar la natura. Ell deia que no hi ha millor estructura que un tronc d'arbre o un esquelet humà  que totes dues són obres divines de Déu per tant no podia haver cap imperfecció.

Hem fet aquest vídeo per que us asabenteu del seu estil personal i en les coses que es fixava per  crear les seves grans obres. Esperem que us agradi i que disfruteu mirant aques vídeo.


      
 




2 comentarios:

  1. http://lesnoticiesmesfresques.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  2. Aquest bloc te molta información i a més esta ben repartida m'ha agradat molt aquest bloc el recomanaré i l'utilizaré quan tingui dubtes

    ResponderEliminar